Groepen

Bourgondische

Groepen

You are where you eat

Verschillende

mogelijkheden voor

groepEN

Betreed u het Bourgondische ’s-Hertogenbosch dan bent u van harte welkom bij Stadsherberg ’t Pumpke, aan de voet van de Sint-Jan. Voor grote groepen hebben wij de verschillende mogelijkheden op een rij gezet. Wij raden u wel aan van te voren te reserveren.

U kunt bij ons terecht voor koffie met de echte Bossche Bol van Jan de Groot, lunch, diner of een borrel met hapjes. Elk gezelschap heeft zo zijn eigen wensen en budget. Als u contact met ons opneemt denken wij graag met u mee. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van de mogelijkheden.

 

Koffie

met de echte

BOSSCHE BOL VAN JAN DE GROOT

Ontvangst met tweemaal vers gezet kopje koffie of thee en Bossche Bol voor groepen vanaf tien personen, een mooi begin van de dag op elk gewenst tijdstip en dagelijks mogelijk.

– Prijs per persoon €8,90.
– Prijs voor één kop koffie of thee en Bossche Bol €7,20.
– Prijs voor tweemaal koffie, thee, cappuccino of latte macchiato met Bossche Bol €9,50.

Koffie met chocoladebol

 

 

 

Sandwitch

 

Heerlijke

Lunch

op tafel

Naast onze bestaande lunchkaart hebben wij voor groepen lunch op tafel
(€13.50 p.p.):

Per persoon serveren wij tweetal lux belegde broodje met o.a., oude kaas, rosbief, brie, ham of carpaccio inclusief een consumptie naar keuze. Deze lunch is uit te breiden met kroket, worstenbroodje, vers fruit of een kopje soep.

Dineren voor groepen

Dinere

voor groepen

Voor grotere groepen is het ook mogelijk om bij ons te dineren. Van een drie gangen diner tot een walking diner, er is veel mogelijk voor elk gewenst budget. Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden.
Natuurlijk kan er rekening gehouden worden met allergieën of vegetarische wensen.

DRIE GANGEN DINER

VOORAF
 • Plankje ’t Pumpke met o.a. breekbroodjes met tomatentapenade en aioli, ribbetjes, pikante kip vleugels, nachos en andere lekkernijen.
 • Klein kopje tomatensoep
HOOFDGERECHTEN keuze uit
 • Steak met romige pepersaus
 • Saté van de haas
 • Zalmfilet op de huid gebakken met romige witte wijn saus

Gerechten worden geserveerd met friet en salade met rauwkost.

NAGERECHT
 • Een weckpotje met zoetigheid, keuze uit twee smaken.

Voor dit menu brengen wij €29,50 p.p. in rekening

WALKING DINNER

De wijze van serveren is van dusdanige aard dat het mogelijk is de gerechten staande te nuttigen.

 • Luxe borrelgarnituur: gehaktballetjes, gamba’s en Bourgondische Bitterbal.
 • Mini wraps met zalm of carpaccio
 • Kopje tomaten soep
 • Saté v/d haas, saté saus en frieten
 • Weckpotje met zoetigheid, keuze uit twee smaken.

Voor dit menu brengen wij €27,50 p.p. in rekening en het is ideaal voor grote groepen.

Een borrel

Een

Borrel

Bij ons kunt u ook perfect terecht voor een borrel met uw gezelschap, zowel in kleine als grote groepen. Naast ons brede assortiment dranken, meer dan 35 verschillende soorten speciaal bier, zeven open wijnen en ruim aanbod van gedistilleerd kunnen wij ook verschillende soorten bittergarnituren of luxe hapjes aanbieden.

Borrel arrangementen:

 • Twee consumpties tapbier, wijn of fris met luxe borrelplank met o.a. breekbroodjes met tomatentapenade en aioli, ribbetjes, pikante kip vleugels, bitterballen en andere lekkernijen €12.50
 • Afkoop drank per uur tapbier, fris en wijn €16,50 p.p. inclusief luxe borrelplank, elk volgend uur €8.00 p.p.

Omschrijving etablissement

Stadsherberg ’t Pumpke is een bruin café dat al 100 jaar bestaat. Achterin ons etablissement is een verhoging en daardoor kunnen wij uitstekend groepen een “aparte” ruimte geven. Er is een bar en er staan 3 grote tafels, het voordeel hiervan is dat de groep wel een eigen gedeelte heeft maar niet weggestopt zit in een zaaltje. Deze ruimte is geschikt tot 30 personen zittende personen en voor een borrel, staand en zittend maximaal 60 personen.

Kijk voor een impressie op de 360° foto op onze website.

Totale capaciteit van Stadsherberg ‘t Pumpke is 40 personen voor koffie en Bossche Bol, lunch of diner. Een borrel kan tot 150 personen.

Wij hopen u hiermee voldoende informatie te hebben gegeven wat betreft de mogelijkheden bij Stadsherberg ’t Pumpke.

Peter en Otto van den Groenendaal
Tel.              :   073 – 6130554
E mail         :   info@hetpumpke.nl
Website     :   www.hetpumpke.nl

Links

Links

met 't Pumpke

De Sprekende

Stad

Dit is een geheimzinnige wandeltocht voor groepen van enkele uurtjes door ‘s-Hertogenbosch. Er is geen routebeschrijving, een stem zal je helpen. Een tocht met informatie van de plekken waar u wandelt en met vragen en opdrachten. Het begin en eindpunt is bij ‘t Pumpke. Kosten € 16,00 per persoon inclusief een kop koffie en een Bossche Bol. Meer informatie op www.de-sprekende-stad.nl  voor aanvragen van reserveringen bel. 06-11283905 Spelwijzers of stuur een email naar
info@de-sprekende-stad.nl

De Bossche

Brandslang

Laat u verrassen door het “Bossche Brandslang- Arrangement”, een speurtocht door de Bossche binnenstad met uiteraard op diverse plaatsen een heerlijk gerecht vergezeld van een Brand biertje. Aan het einde van uw bezoek aan de stad heeft u niet alleen kennisgemaakt met de historische achtergrond van ´s-Hertogenbosch, maar ook met de gastvrijheid van de plaatselijke horeca.

www.bosschebrandslang.nl

Actief

Den Bosch

Geslaagde groepsactiviteiten in de meest gastvrije stad! Dé invulling voor teambuilding of bedrijfsuitje, of om iets gezelligs te doen met vrienden of familie. Wij hebben jarenlang ervaring met het verzorgen van allerlei soorten groepsactiviteiten en groepsarrangementen voor een betaalbare prijs. Gegarandeerd een super geslaagde dag, waar nog lang over zal worden nagepraat! Meer informatie op www.actiefdenbosch.nl.