Borrelbox

t Pumpke

Borrelbox

Haal de sfeer van ‘t Pumpke in huis met onze bier, wijn of borrelbox

Lieve gasten van ’t Pumpke,

Helaas kunnen we jullie voorlopig nog niet ontvangen in onze Stadsherberg voor een fris getapt biertje of lekker wijntje. Een praatje met het barpersoneel of een borrelhapje op het terras of aan de bar zit er even niet in… Niet getreurd, wij hebben iets bijzonders voor jullie!

Haal de sfeer van ‘t Pumpke in huis met onze bier, wijn of borrelbox. Elke week kun je onze zelf samengestelde boxen bestellen en vervolgens thuis laten bezorgen door een van onze medewerkers.

Elke box bestaat uit lekkere hapjes en drankjes zoals je altijd van ons gewend bent. Zodat jullie ons niet vergeten bevat elke box twee wijn- of bierglazen voorzien van ’t Pumpke logo, leuk om te hebben toch?

Heb je speciale wensen, vragen of woon je niet in regio ’s-Hertogenbosch? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, er is veel mogelijk. Bestellen of meer info via info@hetpumpke.nl of 06-54993884.

Zakelijk

Ook zakelijk kunnen wij iets betekenen voor jouw bedrijf, personeels vereninging etc. Wij kunnen voor je bedrijf een eindejaars borrelbox, kerstpakket of gewoon een leuk presentje voor je medewerkers maken. Onze boxen zijn samengesteld met producten van plaatselijke leveranciers #weesloyaalkooplokaal.

 

 

Bier

box

€29,50
 

Wijn

box

€29,50